Milena Sedláčková, tel. 777 328 858, Milena.Sedlackova@RelaxMilena.cz

Poselství Světla a naděje

od Andělských světů

pro Čechy a Češky

srpen, záři, říjen 2024

  Prostřednictvím Milena Rhea

 

V tento čas se otevírají Vaše srdce, aby mohla prožívat Lásku i soucítění. Pod závojem všedních dní se budou odhalovat věci, které mluví k Vaší nejhlubší podstatě a můžete přes svoje otevřené srdce pociťovat větší smutek i větší radost. Schopnost dospěle, energicky a odvážně postavit se za své cíle a ideály Vás bude provázet každý den. Tím se bude velmi posilovat vaše vnitřní odhodlání a zvětšovat Vaše síla, i když Vám může připadat, že jste ve svém světě nehybní či zastavení. V klidu prožívejte tento stav při vědomí toho, co jste doposud vykonali a připravujte se na závěrečné děje, které přinesou rozuzlení a jasný výsledek.

Otisky karmy národa v životě jednotlivých rodů a jedinců-

Poučení hledejte v knihách, ve kterých najdete záznamy událostí nebo dějů, které souvisí s tímto životem a Vaším zadáním v něm. Naslouchejte své intuici - abyste nebyli rušeni při spojení s Vašim vnitřním hlasem, nezapomínejte si kolem sebe pravidelně vytvářet ochranný energetický obal a zbavovat se svízelných vazeb a temných energii.

 Cestování v tomto čase Vám též může pomoci zbavit se svazujících, lepivých a vysávajících energetických pout

VZKAZ MATKY BOŽÍ

Bůh uzdravuje tutu situaci, dělejte co je třeba, očekávejte dobré věci a ony se stanou.

 


Co mi poradili  moji andělé

                          Milena Rhea 

Každý den naplňme vděčností za to, že jsme zde, za dary, které jsme dostali, abychom naplnili svá poslání a svými myšlenkami a činy přispívali k uzdravování světa. Uzdravuji – li sebe, uzdravuji svět, jehož jsem nezaměnitelnou součásti. Žádný láskyplný skutek není malý, my v této chvíli nedohlédneme, jaký význam má ve Vesmíru zdánlivá maličkost. Třeba právě ona je ta rozhodující kapka, která převáží misky vah na stranu vítězství Světla a temnota se vmžiku lehce rozplyne a zmizí.

 Mír a pokoj vám.      


anděl
Relax Milena, Andělské studio

Objednávky na tel: 777 328 858, nebo milena.sedlackova@relaxmilena.cz
Domovská stránka

Služby
Andělské léčeníVýklad karetČištění čakerDárkové poukázky

Obsah
ČlánkySeminářeVěštěníProgramCeník
Relax Milena
Relax milena
Hnutí Cesta

Obrazy od Yvony